Broodje ketjap knoflook garnalen met mixgroenten

Techniek: Wokken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Broodje ketjap knoflook garnalen met mixgroenten

Bereidingswijze

xgroenten in ruim water toevoegen, 4 minuten koken en daarna afgieten. Garnalen in 2 eetlepels olie licht bakken en afscheppen. 
5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (uitgeperst) hierin lichtbruin fruiten; Nasi Trafasie (roerbakmix), pimentpoeder, Trassie Trafasie, bruine suiker, voorgekookte garnalen en de voorgekookte mixgroenten hieraan toevoegen en omscheppen. Hierna het (met maïzena bereid) water toevoegen, omscheppen en 5 minuten, met deksel op de pan, smoren; tussentijds omscheppen. De laatste minuut de sesamolie toevoegen en omscheppen.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/