Broccoli (roosjes), rode- en gele paprika (in reepjes) en winterwortel (in plakjes) in ruim water knapperig beetgaar voorkoken en afgieten. Bami bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 6 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) hierin lichtbruin fruiten; hierna kipfilet (in reepjes) en knoflook (geperst) hieraan toevoegen, omscheppen en bakken tot het vlees gaar is. Vervolgens Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree en de voorgekookte groenten (broccoli, paprika's en winterwortel) hieraan toevoegen en 1 minuut roerbakken. Tenslotte de bereide bami hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op matig vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/