Sandhia's Roti met kip masala speciaal
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 400 gr gemengde wokgroente (wortel, selderij, rode en gele paprika, broccoli, bloemkool en sperziebonen)
- 4 eieren
- 5 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 400 gr kipfilet
- Maak een keuze uit één van de volgende 3 populaire (vers bereide) woksauzen of varieer daarmee:
- 1. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie of
- 2. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal of
- 3. 1 pot (360 ml) Faja Lobi Roti Dési Masala
- 200 gr aardappelen (voorgekookte, in partjes voorgesneden)
- 1 kop (150 ml) water
- eventueel plakje Madam Jeanette peper (voor een pittige smaak)
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Ruim water aan de kook brengen, gemengde wok groente toevoegen, in 4 minuten beetgaar koken en afgieten.
- STAP 2: Eieren hard koken.
- STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 4: Kipfilet (in blokjes) hieraan toevoegen en gaarbakken.
- STAP 5: Roti Masala Speciaal (vers bereide woksaus), aardappelen, hardgekookte eieren (gepeld) en het water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur 15 minuten laten sudderen.
- STAP 6: De laatste 2 minuten de voorgekookte gemengde wok groente toevoegen en omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/