neden) 10 minuten met 3 eetlepels Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix); rijg het vlees aan de satéstokjes en leg ze op een bord.
Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie en grill de saté hierin op matig vuur gedurende 10-15 minuten. De saté tijdens het grillen regelmatig omdraaien; besmeer de saté halverwege rondom met boter. De bereide saté op een schaal plaatsen.
TIP: De saté kan ook bereid worden onder de grill, op de barbecue of in de oven.
Voeg 200 gram Pinda Sambal Trafasie in een steelpan, schenk hieraan 200 ml water; het geheel al roerend koken tot de gewenste dikte.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/