Bara gevuld met traditionele kip masala

Techniek: Wokken, Bakken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Bara gevuld met traditionele kip masala

Bereidingswijze

flook en peper hierin fruiten; daarna de kipfilet toevoegen en gaarbakken; vervolgens Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala) en bouillonblokjes toevoegen, goed omscheppen, tenslotte ½ kopje (75ml)  water langs de zijkant rondom toevoegen en het vlees 15-20 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.   

2. Bara: Recept Bara

Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/