Sandhia's drumsticks met verse tomaat
Techniek: Stoven
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 2 uien
- 6 drumsticks
- 3 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 2 el Faja Lobi Pinda Sambel
- 1 el Tomatenpuree
- 1 tl Trassie Trafasie (échte Sandhia's trassie)
- ½ tl piment (gemalen)
- 1 tl bruine suiker
- Madam Jeanette peper
- 1 kop (150 ml) water
- 1 tomaat
Bereidingswijze
- STAP 1: 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, uien (in halve ringen) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Drumsticks hieraan toevoegen en circa 5 minuten op matig vuur bakken.
- STAP 3: Bami Trafasie (roerbakmix), Pinda Sambel, tomatenpuree, Trassie Trafasie, piment, bruine suiker en Madam Jeanette peper toevoegen en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur doorbakken.
- STAP 4: Het water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, omscheppen, en 20-25 minuten met deksel op de pan, op matig vuur, stoven.
- STAP 5: De laatste 5 minuten de tomaat (in stukjes) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/