Gegrilde kippenbouten met Sandhia's bami
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1. Gegrilde Kippenbouten:
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Metie Trafasie (vers bereide marinade)
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Losie Foroe Trafasie (vers bereide marinade)
- 6 kippenbouten (met vel)
- 2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami
- 3. Voor het garneren:
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
1. Gegrilde Kippenbouten:
- STAP 1: Halve pot (180 ml) Moksie Metie Trafasie (marinade) aan 3 kippenbouten toevoegen en 2-3 uur marineren of marineer ze een nacht van te voren.
- STAP 2: Halve pot (180 ml) Losie Foroe Trafasie (marinade) aan de resterende 3 kippenbouten toevoegen en 2-3 uur marineren of marineer ze een nacht van te voren.
- STAP 3: Verdeel de Moksie Metie kippenbouten aan de ene kant van een ovenschaal en de Losie Foroe kippenbouten aan de andere kant ervan.
- STAP 4: De overblijvende marinade (na het marineren in stap 1 en stap 2) over het vlees verdelen.
- STAP 5: Grill het vlees circa 20-25 minuten op 200 graden in de oven gaar.
2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/