Homemade visschotel met traditionele masala

Techniek: Wokken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Homemade visschotel met traditionele masala

Bereidingswijze

1. Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Zalm ontdooien, in blokjes snijden en besmeren met 1 eetlepel Roti Bakmeel Trafasie; het hierna in ruime olie lichtelijk bakken en afscheppen.
5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (fijngeperst) hierin enkele minuten fruiten; hierna Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala), piment, bouillonblokjes, Trassie Trafasie, Madam Jeanette peper, tomaat (in plakjes), kokosmelk en zalm hieraan toevoegen, goed omscheppen, vervolgens ook het water hieraan toevoegen en het geheel 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/