ing op de verpakking bereiden.
2. B. B.R.:4 eetlepels olie verhitten, ui en knoflook hierin fruiten; hierna peper, Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, bruine suiker en spicepowder toevoegen en goed omscheppen. Daarna de bruine bonen (met de bruine bonen saus) toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen.
Vervolgens 100 ml water en de tomaat (in stukjes gesneden) toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen.
3 eetlepels olie verhitten, spitskool (fijngesneden) en zout naar smaak hieraan toevoegen en 5 minuten roerbakken.
4. Gebakken Ketjap Kip: Zie recept Gebakken Ketjap KipDit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/