Snelle Sandhia's Bami swietieeeeee mang
Techniek: Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 500 gr mie of mihoen (glutenvrij)
- zonnebloemolie
- 1 ui
- 300 gr kipfilet
- 200 gr julienne wortel
- 1 stengel prei
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix)
- ½ tl pimentpoeder
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 2 tl tomatenpuree
- 3 takjes selderij
Bereidingswijze
- STAP 1: Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten; kipfilet toevoegen en gaarbakken. Julienne wortel en prei (in ringetjes gesneden) erbij doen en 2 minuten roerbakken.
- STAP 3: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), pimentpoeder, Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
- STAP 4: Mie toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
- STAP 5: De laatste 2 minuten selderij (gehakt) toevoegen. Geniet van je Bami!
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/