Chicken Masala met kousenband
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 400 gr Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)
- zonnebloemolie
- 500 gr kipfilet
- 4 sjalotjes
- 1 pot (360 ml) Faja Lobi Chicken Masala Trafasie (vers bereide woksaus)
- 1 kopje (150 ml) water
- 200 gr krieltjes (voorgekookt)
- 100 gr kousenband
- 200 ml Kotomisi Kronto Mirkie Trafasie (échte Sandhia's kokosmelk)
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet met de sjalotjes (gesneden) hierin gaarbakken.
- STAP 3: Chicken Masala Trafasie (woksaus), water, krieltjes, kousenband (in stukjes) en Kronto Mirkie Trafasie (échte Sandhia's kokosmelk) toevoegen, omscheppen en 15-20 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/