Javaanse garnalen in ketjapsaus
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- zonnebloemolie
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 400 gr garnalen (medium zonder staart)
- 1 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 el ketchup
- ½ tl pimentpoeder
- plakje Madam Jeanette peper
- 1 tl Trassie Trafasie
- ½ tl gember (gemalen)
- 2 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap
- 75 ml water
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (fijn geperst) hierin lichrbruin fruiten.
- STAP 2: Garnalen en Bami Trafasie (roerbakmix), ketchup, pimentpoeder, Madam Jeanette peper, Trassie Trafasie, gember, Faja Lobi Gekruide Ketjap en water hieraan toevoegen, omscheppen en 5 minuten verder koken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/