Surinaamse Roti met Caribbean curry garnalen
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 2 stuks zoete aardappel
- zonnebloemolie
- 400 gram garnalen (grote)
- 1 ui
- 1 pot (360) Faja Lobi Roti Curry Trafasie (vers bereide woksaus)
- 1 kop (150ml) water
- 1 verse tomaat
- 2 takjes selderij
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Zoete aardappel schillen, in plakjes snijden en daarna 5 minuten in ruim water koken en afscheppen.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, garnalen en ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken.
- STAP 3: 1 pot (360 ml) Roti Curry Trafasie (woksaus), het water en de zoete aardappel hieraan toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 4: De laatste minuut verse tomaat (in partjes) en selderij (gehakt) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/