1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Olie verhitten, kipfilet (in reepjes gesneden) en uien (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
3. Doperwten, wortel, tomatenpuree, Chinese vijfkruidenpoeder (spice powder) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en 5 minuten roerbakken.
4. Vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) en de spaghetti hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten op laag vuur opbakken; eventueel 1/4 komkommer (in reepjes gesneden) de laatste minuut toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/