Caribbean curry
Techniek: Wokken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 400 gram Basmati rijst
- handvol cashewnoten
- zonnebloemolie
- 400 gram kippendijenfilet
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Curry Trafasie of Faja Lobi Roti Dési Masala
- 1 tl tomatenpuree
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 1 kop (150 ml) water
- 1 kleine tomaat
- Faja Lobi Zuurgoed Trafasie
Bereidingswijze
- STAP 1: Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
- STAP 2: Cashewnoten in de blender fijn mixen.
- STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, kippendijenfilet hieraan toevoegen en gaarbakken.
- STAP 4: Roti Curry Trafasie (woksaus), tomatenpuree, cashewnoten, Trassie Trafasie en het water toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 5: De laatste 5 minuten de tomaat (fijn gesneden) toevoegen.
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Caribbean Dishes en Kookvideo's
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/