gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
Kook de Masterbeef (zoutvlees) 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijd het in dunne reepjes.
2. B. B.R.:
6 eetlepels olie verhitten, kipfilet, Masterbeef, ui en knoflook hierin gaar bakken; hierna Madam Jeanette peper, Nasi Trafasie Speciaal (roerbakmix), tomatenpuree, bruine suiker, piment en spicepowder toevoegen en goed omscheppen. Hierna de bruine bonen (met de bruine bonen saus) toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen; vervolgens 100 ml water toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen. De laatste 4 minuten de tomaat (in stukjes gesneden) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/