Sandhia's Roti met kippenbouten, hardgekookte eieren en kousenband
Techniek:
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 1 ui
- 4 kippenbouten
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Speciaal (vers bereide woksaus)
- 150 gram aardappelen
- 175 ml water
- 300 gr kousenband
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: 4 eieren hard koken.
- STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 3: Kippenbouten toevoegen en gaarbakken.
- STAP 4 Roti Masala Speciaal (vers bereide woksaus), aardappelen (in partjes) en het water toevoegen, omscheppen en 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 5: De laatste 5 minuten de hardgekookte eieren (gepeld) toevoegen.
- STAP 6: Kousenband: Recept Kousenband
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/