Chinese eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de paprika's in fijne reepjes. Bak de garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie en schep ze daarna af.
2. Bombay Shrimps:6 eetlepels olie verhitten, sjalotjes (gesneden) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), paprika en bosuitjes (in ringen) hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken. Vervolgens de eiermie en garnalen toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/