Tjauw Min met romige masala garnalen

Techniek: Wokken, Bakken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Tjauw Min met romige masala garnalen

Bereidingswijze

1. Voorbereiding: 

Chinese eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de paprika's in fijne reepjes. Bak de garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie en schep ze daarna af.

2. Bombay Shrimps: 

6 eetlepels olie verhitten, sjalotjes (gesneden) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), paprika en bosuitjes (in ringen) hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken. Vervolgens de eiermie en garnalen toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten op laag vuur opbakken.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/