Shanghai paksoi in kleine stukken snijden, daarna 4 minuten in ruim water koken en afgieten.
Bak met de eieren 2 omeletten in 2 eetlepels olie; snijd ze vervolgens in lange reepjes.
5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, uien (in halve ringen) hierin enkele minuten fruiten; voeg hierna de kip hieraan toe en bak die circa 5 minuten op matig vuur op.
Voeg hierna Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder), tomaat en suiker hieraan toe, het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur bakken; hierna 1 kop (150ml) water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, goed omscheppen, en 20 minuten met deksel op de pan stoven.
Macaroni volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin licht fruiten, daarna Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix), wortel, piment en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en 4 minuten roerbakken. Vervolgens macaroni hieraan toevoegen en het geheel circa 7 minuten op laag vuur opbakken. De laatste minuut de Shanghai paksoi toevoegen en omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/