Snijd een flinterdun laagje rondom de tempé af; snijd het daarna in plakjes en vervolgens in dunne langwerpige reepjes (tempé sticks). Ruim olie verhitten, bak de tempé hierin 2 minuten, daarna afscheppen en laten uitlekken op keukenpapier.
Giet de olie uit de wok, doch laat 5 eetlepels olie erin; fruit de ui (gesnipperd) hierin. Voeg daarna hieraan toe Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenketchup, spice powder, Roti Saus Trafasie, Trassie Trafasie, de gebakken tempé, groene peper of bosui, het water en de rode paprika, het geheel goed omscheppen en circa 7 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/