Zeeuwse Masala Mosselen (mosselen in romige masala saus)

Techniek: Koken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Zeeuwse Masala Mosselen (mosselen in romige masala saus)

Bereidingswijze

Mosselen schoonmaken.
Breng het sap en de rasp van 1 sinaasappel in een grote pan aan de kook; voeg hieraan, onder voortdurend omscheppen, (360ml) Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), water, droge sherry en Trassie Trafasie toe. Hierna de mosselen en ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en koken tot de mosselen gaar zijn.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/