Dawet Ponche
Techniek: Mixen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- ijsblokjes (supermarkt)
- 100 ml Faja Lobi Su Su/Dawet Trafasie (originele limonadesiroop met rozensmaak)
- 300 ml druivensap
- 1 ei
- 1 kiwi (rijpe)
- 60 ml Bacardi rum (wit)
Bereidingswijze
- 1. Crushed Ijs:
- STAP 1: Vul de blender met twee handjesvol ijsblokjes en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet daarna het water af voor een perfecte crushed ijs.
- 2. Dawet Punch:
- STAP 2: Voeg alle overige ingrediënten aan het crushed ijs in de blender toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/