Gevulde eieren met avocado en bacon
Techniek: Koken, Pureren
Aantal personen: 12 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- 6 eieren
- 5 plakjes vleestomaat of bacon
- 1 rijpe avocado (geschild en pit verwijderd)
- 2-3 el mayonaise
- 1/2 tl selderij (vers gehakte)
- 2 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie
- zwarte peper (gemalen)
- zout
Bereidingswijze
- STAP 1: Eieren hard koken, pellen, in de lengte halveren en de dooiers verwijderen.
- STAP 2: De tomaat/bacon …….. en 2 plakjes avocado in kleine stukjes snijden voor de garnering; de rest van de avocado in punt 3 gebruiken.
- STAP 3: Pureer in een kom eigeel, de overblijvende avocado, mayonaise, selderij, Madam Jeanette Trafasie met een aardappelstamper tot een mooi romig massa; eventueel zout naar smaak toevoegen.
- STAP 4: Vul de eieren met het mengsel, gebruik hiervoor een spuitzak; garneer het met de stukjes verse avocado en tomaat/bacon, strooi zwarte peper over de gevulde eieren.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/