Madam Jeanette sambal met aardappel
Techniek: Koken
Aantal personen: 6 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 4 grote Madam Jeanette pepers
- 3 el zonnebloemolie
- 2 el suiker
- ½ tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 50 gr mini aardappelsticks/mini friet (supermarkt)
Bereidingswijze
- STAP 1: Madam jeanette peper wassen en 5 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
- STAP 2: Olie verhitten, Madam Jeanette peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker hieraan toevoegen en 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 4: De laatste 4 minuten de Madam Jeanette peper, al kokende, met een spatel fijn prakken.
- STAP 5: De laatste minuut de mini aardappelsticks toevoegen en goed omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/