Cashewnoten (droog) in de blender fijn hakken tot het poederachtig is.
Amsoi fijn snijden en daarna wassen.
4 eetlepels olie verhitten en de ui daarin fruiten, drumsticks hieraan toevoegen en 5 minuten goed bruin bakken. 360ml Roti Dési Trafasie (woksaus), 150 ml water, cashewnoten, boter en slagroom toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 8 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
3. Amsoi:4 eetlepels olie verhitten en de amsoi hierin circa 5 minuten wokken; voeg zout en peper naar smaak toe.
4. Sandhia's Zuurgoed: Recept Zuurgoed TrafasieDit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/