Woknoedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook de kousenband (gesneden) en paprika (reepjes) in ruim water in 4 minuten beetgaar, giet het daarna af.
2. Beef Woknoedel Masala:6 eetlepels olie verhitten, biefstuk (in reepjes) en de sjalotjes (gesneden) hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Roti Masala Speciaal (vers bereide woksaus), kousenband, paprika en ananas (uitgelekt) hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken. Vervolgens de woknoedels hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten op laag vuur opbakken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/