5-Sterren Sandhia's Gado Gado
Techniek: Koken, Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Gado Gado:
- 4 eieren
- 300 gram kousenband
- 300 gram witte kool
- 2 pakjes (á 250 gram) kang kung (Sandhia's bladgroente/toko)
- 300 gram taugé
- Faja Lobi Satésaus Trafasie of Faja Lobi Pinda Sambel
- 2. Bami Trafasie:
- 250 gram kipfilet
- 500 gram mie
- zonnebloemolie
- 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 4 el Faja Lobi Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 3. Gebakken Banaan: Recept Gebakken Banaan
Bereidingswijze
1.Gado Gado:
- STAP 1: Eieren hard koken.
- STAP 2: De kousenband in lengte van 4-5 cm snijden, witte kool in lengte van 4-6 cm grof snijden en van de kang kung alleen het bladgedeelte met de stengel eraan gebruiken (dus de stengel onder het bladgedeelte afsnijden).
- STAP 3: Alle groenten goed wassen en ze vervolgens als volgt opkoken: Kool en kousenband samen 3-4 minuten koken; de laatste minuut de taugé hieraan toevoegen, hierna deze groenten afgieten en goed uitlekken. Vervolgens de kang kung circa 3 minuten apart koken, afgieten en goed uitlekken.
2. Bami Trafasie:
- STAP 4: Kip in ruim water gaar koken, afgieten en pluizen.
- STAP 5: Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- STAP 6: 6 eetlepels olie verhitten, kipfilet en Trassie Trafasie hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Bami Trafasie (roerbakmix) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
- STAP 7: Mie toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
3. Gebakken Banaan: Recept Gebakken Banaan
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/