Bami Trafasie met petjel
Techniek: Koken, Bakken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1. Bami Trafasie: Recept Sandhia's Bami
- 2. Petjel:
- 300 gr kousenband
- 300 gr witte kool
- 300 gr taugé
- 2 pakjes (á 250 gram) kang kung (Sandhia's groente/toko)
- Faja Lobi Satésaus Trafasie
Bereidingswijze
1. Bami Trafasie: Recept Sandhia's Bami
2. Petjel:
- STAP 1: Kousenband in lengte van 4-5 cm snijden en witte kool in lengte van 4-6 cm grof snijden.
- STAP 2: Alle groenten goed wassen en ze als volgt opkoken: Kool en kousenband samen 3-4 minuten koken; de laatste minuut de taugé hieraan toevoegen. Hierna ze afgieten en uitlekken.
- STAP 3: Kang kung (heel met het bladgedeelte) circa 3 minuten apart koken, afgieten en uitlekken. (Van de kang kung wordt enkel het bladgedeelte met de stengel gebruikt, derhalve wordt het vanaf de stengel onder het bladgedeelte af gesneden).
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/