Garnalen en kipfilet (in dunne reepjes) 10 minuten met rijstwijn marineren.
Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Wortel (in plakjes) in water 4 minuten koken en afgieten.
Maïzena mengen met 150 ml water.
Kip en garnalen in 3 eetlepels olie bakken en afscheppen.
5 eetlepels olie verhitten en de ui hierin fruiten, garnalen en Surinam Trafasie (roerbakmix) hieraan toevoegen en goed omscheppen; hierna de paksoi (in stukjes gesneden), water, rode wijnazijn, gemberpoeder en bruine suiker toevoegen en 7 minuten smoren. De laatste minuut de sesamolie toevoegen en goed omscheppen; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/