1. Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Zalm ontdooien, in blokjes snijden en besmeren met 1 eetlepel bloem; hierna in ruime olie lichtelijk bakken en afscheppen. 5 eetlepels olie verhitten en de ui (gesnipperd) hierin enkele minuten fruiten. 1 pot (360 ml) Roti Dési Masala (woksaus), 1 kopje (150ml) water en paprika (in reepjes) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de mango (in reepjes) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/