Zalm met Rijst (zalm in mango met rijst)

Techniek: Wokken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Zalm met Rijst (zalm in mango met rijst)

Bereidingswijze

1. Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Zalm ontdooien, in blokjes snijden en besmeren met 1 eetlepel bloem; hierna in ruime olie lichtelijk bakken en afscheppen. 5 eetlepels olie verhitten en de ui (gesnipperd) hierin enkele minuten fruiten. 1 pot (360 ml) Roti Dési Masala (woksaus), 1 kopje (150ml) water en paprika (in reepjes) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de mango (in reepjes) toevoegen.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/