Sandhia's Roti met zalm en mango
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4-5 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 500 gram zalmfilet
- Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
- 1 ui
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
- 1 kopje (150ml) water
- 1 rode paprika
- 1 grote rijpe mango
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Zalm ontdooien, in blokjes snijden en besmeren met 1 eetlepel bloem.
- STAP 2: In ruime olie lichtelijk bakken en afscheppen.
- STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten en de ui (gesnipperd) hierin enkele minuten fruiten.
- STAP 4: Roti Dési Masala (woksaus), het water en paprika (in reepjes) toevoegen, goed omscheppen en 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
- STAP 5: De laatste 5 minuten de mango (in reepjes) toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/