Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Oker:Oker wassen, goed afdrogen, beide uiteinden afsnijden en daarna in kleine stukjes snijden. 3 eetlepels olie verhitten, hierin de knoflook fruiten, daarna de oker hieraan toevoegen en al omscheppend op matig vuur, met zout en peper naar smaak, circa 7 minuten roerbakken.
3. Ketjap Honing Drumsticks:5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, uien (in halve ringen) hierin enkele minuten fruiten; voeg hierna de drumsticks hieraan toe en bak die circa 5 minuten op matig vuur.
Voeg de Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, Chinese vijfkruidenpoeder (spicepowder), tomaat en honing hieraan toe en het geheel enkele minuten, onder af en toe omscheppen, op matig vuur bakken; hierna 1 kop (150ml) water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, goed omscheppen, en 20 minuten met deksel op de pan stoven.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/