Sandhia's Roti met pompoen en garnalen
Techniek: Smoren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
- 1kleine biologische pompoen (circa 800 gram)
- 5 el zonnebloemolie
- 200 gram garnalen
- 5 el Faja Lobi Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix)
- 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie)
- 200 ml water
- 2 tl bruine suiker
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Pompoen in partjes snijden, ontpitten, schillen en vervolgens in kleine blokjes snijden.
- STAP 2: Olie verhitten, garnalen hierin enkele minuten gaarbakken en afscheppen.
- STAP 3: Voeg de pompoen, Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (roerbakmix), Trassie Trafasie, water en bruine suiker hieraan toe, omscheppen en kook het circa 20 minuten door.
- STAP 4: De laatste 5 minuten de garnalen toevoegen. De pompoen na het koken in de wok met een stamper fijnstampen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/