Petjel Trafasie (Javaanse groentesalade)
Techniek: Koken
Aantal personen: 6 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 300 gr kousenband (haricots verts of sperziebonen)
- 300 gr spitskool
- 250 gr taugé
- 1 pak (200 gr) Faja Lobi Petjel Trafasie (pindasatésaus voor petjel)
- 2 plakjes Madam Jeanette peper
Bereidingswijze
- STAP 1: Kousenband (haricots verts of sperziebonen) in lengte van 4 - 5 cm snijden en de kool in lengte van 4 - 6 cm grof snijden.
- STAP 2: Alle groenten wassen, kook ze in een pan 3-4 minuten beetgaar, daarna afgieten.
- STAP 3: Bereid Petjel Trafasie (pindasatésaus) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking; voeg hieraan de Madam Jeanette peper toe.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/