1.Aardappels gaarkoken, uitlekken en daarna prakken.
2. Kipfilet in ruim water gaarkoken en daarna in kleine stukjes snijden; bak de kip stukjes hierna enkele minuten in 1 eetlepel zonnebloemolie voor een geroosterd effect.
3. Meng de uien, augurken, selderij, 3 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) grof in een mixer.
4. Meng de geprakte aardappel met de kurkuma, voeg daarna de kip, suiker, halvanaise en mosterd hieraan toe, het geheel goed mengen; voeg vervolgens de mengsel van punt 3 hieraan toe en meng het met een eetlepel tot een romige massa.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/