Caribbean chicken in tomatensauce

Techniek: Wokken Aantal personen: 4-5 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Caribbean chicken in tomatensauce

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

Uien in brede ringen, tomaat in grote partjes en kip in blokjes snijden.
Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. 

2. Caribbean Tomato Chicken:

6 eetlepels olie verhitten, de kip en uien hierin bakken tot het vlees gaar is; de tomatenpuree toevoegen en goed omscheppen. 
8 eetlepels Surinam Trafasie (roerbakmix), bouillonblokjes, tomaten, plakje Madam Jeanette peper, doperwten en zoet zure uien toevoegen en het geheel enkele minuten roerbakken; voeg 150 ml water toe, schep het om en stoof het 7 minuten.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/