Marineer de garnalen enkele minuten met de knoflook en 1 eetlepel olie; rijg ze daarna per 3 stuks aan de satéstokjes.
Kook de zoete aardappel (geschild en in plakjes gesneden) samen met de kousenband (in stukjes gesneden) 4 minuten in ruim water beetgaar; giet ze daarna af.
Eieren hard koken.
Alle ingrediënten aan het water toevoegen en 2 minuten op matig vuur, onder af en toe roeren, opkoken.
3.Garnaal Spiesjes:De garnaal spiesjes in enkele minuten in een grillpan of op de barbecue gaar grillen of enkele minuten in 2 eetlepels olie bakken.
4. Kousenband Salade:Schep de botersla, tomaat (in partjes), zoete aardappel, kousenband, druiven doorheen; verdeel de hardgekookte eieren (in partjes of plakjes) er bovenop.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/