Kip in reepjes snijden en 10 minuten met rijstwijn marineren.
Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Broccoli in ruim water 2 minuten koken, daarna afgieten en uitlekken.
1 kopje (150ml) water mengen met de maïzena.
Kip in 2 eetlepels olie 4 minuten licht bakken en afscheppen.
4 eetlepels olie verhitten en de sjalotjes (gesnipperd) hierin fruiten. Hierna de kip,Surinam Trafasie (roerbakmix), bruine suiker, gember en hoi sin saus hieraan toevoegen, goed omscheppen; voeg vervolgens het water toe en smoor het geheel 7 minuten. De laatste 5 minuten de sesamolie en broccoli toevoegen en goed omscheppen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/