1. Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijd het in dunne reepjes.
3. 6 eetlepels olie verhitten, Masterbeef en sjalotjes hierin enkele minuten bakken; hieraan 2 eetlepels Nasi Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, tomaat (in blokjes) bruine suiker, piment en spicepowder toevoegen en goed omscheppen. Daarna de bruine bonen mét de saus hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen.
Tenslotte 100ml water toevoegen en 15 minuten op matig vuur, onder af en toe omscheppen, laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/