1. Mango schillen, in kleine stukjes snijden en in de blender pureren.
2. Voeg aan de melk de agar agar, Kronto Mirkie Trafasie (echte Sandhia's kokosmelk), suiker, saffraan en de mangopuree toe en het geheel al roerende 7 minuten opkoken. Van het vuur halen en overdoen in een cakevorm of in een andere gewenste blikvorm (diameter 24 cm); laat het 10 minuten afkoelen en daarna circa 2 uur in de koelkast zetten om het op te laten stijven.
3. Snijd de passievruchten door het midden, haal de pulp eruit en kook die met 150 ml Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak) circa 3 minuten tot een gladde saus.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/