Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
De amsoi of andijvie fijnsnijden en wassen.
5 eetlepels olie verhitten; drumsticks en de ui (in ringen gesneden) toevoegen en bakken tot het vlees gaar is; 1 pot (360ml) Sranang Foroe Trafasie (woksaus), Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen en 5 minuten wokken. 1/2 kopje (75 ml) water, rode- en groene paprika toevoegen en 10 minuten op matig vuur laten sudderen.
3. Amsoi of andijvie:De amsoi of andijvie in 2 eetlepels olie met de knoflook (geperst) wokken; zout naar smaak toevoegen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/