Marineer de volgende groenten en fruit met 1 eetlepel Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade) en 1 eetlepel olie: 5 sjalotjes (gehalveerd), 5 ananasschijven (in grote stukken gesneden) en paprika.
Kipfilet (in blokjes gesneden) met de rest van de Kip Masala Trafasie (vers bereide marinade) 2 uur marineren. of marineer het een nacht tevoren.
Rijg de groenten, fruit en kipfilet om en om aan de pennen.
Rooster ze 10-15 minuten op 200 graden in de oven of in de grillpan; bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met olie of boter.
Verhit 1 eetlepel olie en fruit daarin de knoflook, 1 sjalot en 1/2 Madam Jeanette peper lichtbruin; daarna de tomaat (in blokjes gesneden), 2 ananasschijven (in kleine stukjes gesneden), 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel witte wijn en de overgebleven marinade na het marineren, hieraan toevoegen. Het geheel 5 minuten opkoken tot een mooie Chutney Masala Salsa.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/