Salad Wanica met Madam Jeanette dressing
Techniek: Bakken, Mengen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1. Salad Wanica:
- 4 eieren
- 200 gr zalmfilet
- 1 tl witte peper
- zonnebloemolie
- 400 gr gemengde ijsbergsla
- 4 mandarijnen (verse)
- 200 gr druiven (pitloos)
- 2. Madam Jeanette Dressing:
- 5 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce)
- 3 el honing
- 2 el yoghurt
Bereidingswijze
1. Salad Wanica:
- STAP 1: Eieren gaarkoken.
- STAP 2: Zalm (in kleine blokjes) besmeren met witte peper
- STAP 3: 3 eetlepels olie verhitten, zalm hierin enkele minuten lichtbakken, afscheppen en op een servet latten uitlekken.
2. Madam Jeanette Dressing:
- STAP 4: Meng Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met de honing en yoghurt.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/