Zalm Masala (zalm in romige masala saus)
Techniek: Wokken
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 400 gr zalm of panga filet
- 1 tl bloem
- zonnebloemolie
- 1 kleine ui
- 3 teentjes knoflook
- eventueel plakje Madam Jeanette peper
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus)
- 2 tl Faja Lobi Gekruide Ketjap
-
1 pak
Sandhia's Roti
of
Sandhia’s Roti Mini
of
Roti Choti
Bereidingswijze
- STAP 1: Zalm (in blokjes) besmeren met de bloem.
- STAP 2: 4 el zonnebloemolie verhitten, ui, knoflook en eventueel Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten, zalm toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
- STAP 3: Roti Masala Trafasie (woksaus) en Faja Lobi Gekruide Ketjap toevoegen, omscheppen en 10 minuten op matig vuur laten sudderen.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/