Masala Ei (ei in masalasaus, krieltjes en tuinerwten)

Techniek: Wokken Aantal personen: 4-5 personen Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Masala Ei (ei in masalasaus, krieltjes en tuinerwten)

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Eieren hardkoken.
Olie verhitten, sjalotjes en krieltjees hieraan toevoegen en enkele minuten wokken. Roti Masala Trafasie (roerbaksaus), (hele) eieren, 1/2 kopje water en tuinerwten of doperwten hieraan toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/