Zoete aardappel (geschild en in plakjes gesneden) en bakbanaan (geschild en in schuine plakjes gesneden) circa 10 minuten in ruim water koken en afgieten. Haal de bakbanaan 3 minuten eerder uit het water (anders wordt het te zacht).
Pureer de zoete aardappel met 1 eetlepel melk met een vork fijn.
Kook de kousenband circa 5 minuten in ruim water met zout, daarna afgieten en met koud water afspoelen.
Bak de eendenborst filet circa 4 minuten aan weerszijden in een pan zonder olie op matig vuur (het vlees wordt dan in het eigen vet gebakken voor een natuurlijker smaak).
Leg de eendenborst filet op een ovenschaal en verdeel de helft van de Kip Masala Trafasie (marinade) gelijkmatig erover; bak het vervolgens in de oven (zonder boter) op 175-200 graden in 10 minuten gaar. De laatste 5 minuten de andere helft van de Kip Masala Trafasie (marinade) toevoegen voor een lekkere masala saus.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/