Kokos vulling:
Alle ingrediënten van de kokos vulling in een pan doen en 15 minuten, onder af en toe omscheppen, opkoken tot een vaste massa.
Deeg (voor circa 15 godjhia's):
1. Alle ingrediënten van het deeg in een kom in 3 minuten goed en zacht kneden en het daarna 30 minuten laten rijzen.
2. Vorm vervolgens 15 balletjes uit dit deeg.
3. Rol elk balletje met een deegroller op een met Roti Bakmeel Trafasie bestoven tafel uit tot een diameter van 10 cm.
4. Zet 1 eetlepel van de kokos vulling in het midden en vouw het deeg daarna half om; de randen aan de uiteinden platdrukken en daarna om en om dichtvouwen.
5. Bak het in de olie in 1 1/2 minuut aan weerszijden lichtbruin en laat het op keukenpapier uitlekken.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/