Orgeade Choco
Techniek: Mixen
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- ijsblokjes (supermarkt)
- 300 ml melk (halfvolle)
- 2 schepjes chocolade roomijs
- 70 ml rum
- 125 ml Faja Lobi Orgeade Trafasie (limonadesiroop met amandelsmaak)
Bereidingswijze
- 1. Crushed ijs:
- STAP 1: Vul de blender tot de helft met de ijsblokjes en giet water in de blender tot aan het niveau van het ijs; zet de blender een halve minuut aan, giet daarna het water af voor een perfecte crushed ijs.
- 2. Orgeade Choco:
- STAP 2: Voeg alle overige ingrediënten in de blender aan het crushed ijs toe en het geheel gedurende 1 minuut blenden. De cocktail na bereiden direct consumeren.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/