Geroosterde kippenbouten met Sandhia's bami
Techniek: Roosteren, Bakken
Aantal personen: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 1. Geroosterde Kippenbouten:
- 1 tl gemberpoeder
- 1 el rum
- 2 tl pimentpoeder
- 1 mandarijn
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade)
- 4 kippenbouten
- 2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami
Bereidingswijze
1. Geroosterde Kippenbouten:
- STAP 1: Meng de gember, rum, piment en mandarijn (uitgeperst) met de Moksie Speciaal Trafasie (marinade) en marineer de kippenbouten (gehalveerd) hiermee 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
- STAP 2: Verdeel de kippenbouten op een ovenschaal, schenk de overblijvende marinade na het marineren erover.
- STAP 3: Rooster ze in de oven op 200 graden 25-30 minuten gaar.
2. Sandhia's Bami: Recept Sandhia's Bami
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/