BBQ Biryani (BBQ kippenbouten met Hindoestaanse gele rijst)
Techniek: Roosteren
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 2 el Bacardi rum
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Barbecue Trafasie (vers bereide marinade)
- 4 kippenbouten
Bereidingswijze
- STAP 1: Meng de Bacardi rum met Barbecue Trafasie (marinade).
- STAP 2: Voeg de marinade aan de kippenbouten (gehalveerd) toe en marineer 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
- STAP 3: Leg het vlees op een ovenschaal en verdeel de overgebleven marinade erover.
- STAP 4: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.
Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/
• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/